Beauty by K&A AB

Hej och god morgon alla mina kära läsare. Äntligen vågade jag ändra frisyr efter att ha sett likadan ut i håret i alla år. Jag tänkte att jag skulle våga mig på en ny stil, och det har jag verkligen fått i och med att jag gick till en riktigt skicklig frisör i Vadstena. Ibland är det bra att någon får titta på en med nya ögon, för alla vet vad det innebär att bli hemmablind. Det kan till och med en frisör bli, så därför är det inte fel att byta frisör någon gång, i alla fall om man hade en sådan frisör som jag haft innan, som bara kunde klippa mig på ett enda sätt tydligen. Jag är väldigt glad över att få presentera Beauty by K&A här på bloggen, för det är denna frisör i Vadstena som fått mig att se minst 5 år yngre ut än vad jag är. 

 

Jag tycker det är roligt om jag kan få er att våga byta stil också, och vad är det värsta som kan hända. Håret växer ju alltid ut, så våga prova något nytt, och vill ni sedan hellre ha det som det alltid har varit, då är det ju bara att ändra tillbaka. Beauty by K&A är så mycket mer än bara en frisör i Motala. Detta är dessutom en skönhetssalong som erbjuder lashlift, gelénaglar, 3D microblading och ögonbrynstatuering. Ibland har den här salongen specialerbjudanden då det går att få hjälp till ett lägre pris. Håll era ögon öppna för det genom att besöka Beauty by K&A på Facebook. Så gå till denne frisör i Motala för att få en stil som kanske passar dig mycket bättre än den du har idag! Tack så hemskt mycket för att ni tog er tiden att läsa det här inlägget!