Ingela Zetterqvists härliga dambutik

Hej och god eftermiddag och välkomna till den här bloggen. Shopping och kläder något jag inte kan få nog av, och jag vet att många av mina härliga följare delar det här intresset, så det är alltid fint att få skriva och dela med mig av mina bästa tips. Idag ska jag ta mig en liten stund för att berätta att det finns en helt underbar dambutik för oss i Västerås och Köping. Jag har verkligen funnit ett litet guldkorn, för bland alla de butiker som säljer damkläder har jag nog aldrig tyckt lika mycket om någon annan butik såsom jag gör med Nu&Idag.  

 

När jag provar och väljer kläder brukar jag be personalen om råd, och jag förväntar mig då att de ska ge mig uppriktiga svar och tala om ifall plagget jag funderar på att köpa verkligen passar på mig. Personalen på Nu&Idag hjälper mig att välja rätt, och det är de väldigt duktiga på, för efter flera år i denna bransch har de ett tränat öga som bara kommer med erfarenhet. Sedan är det bra att denna dambutik i Västerås och Köping säljer kläder för olika ändamål. Det gör att jag numera handlar alla mina kläder på Nu&Idag eftersom de har allt jag behöver i denna butik. Det är en kvinna som heter Ingela Zetterqvist som äger Nu&Idag och hon är mycket duktig på att även förnya sortimentet så att det alltid är variation på de kläder som säljs i butiken. Jag hoppas nu att ni läsare som ännu inte hittat till denna helt underbara dambutik för oss i Västerås och Köping ska förära denna butik ett litet besök. Ni kommer nog att tacka mig för tipset om denna butik skulle jag tro.