Här byter jag däck på Hisingen

Hej och god morgon och välkomna att läsa ytterligare ett rekommendationsinlägg. Det blir nästan alltid så att när jag skriver här i bloggen, så skriver jag mest om sådant jag har råkat ut för som i sin tur har gjort att jag behövt hjälp. Som det här när jag behövde byta däck på bilen. Jag åkte till ett företag som heter HTC Cars AB, detta är ett företag som utför däckbyte på Hisingen.   

Däcken på bilen var dåliga men när jag var på väg in till stan råkade jag köra över en spik så den blev punktering på höger framdäck. Jag befann mig då alldeles i närheten av HTC Cars AB och det är nästan så jag inte undrar om de högre makterna såg till att jag fick punktering just där, annars kanske jag aldrig kommit i kontakt med just det här företaget, vem vet? Jag fick i vilket fall som helst väldigt god hjälp med att byta däck, och eftersom alla däck på bilen var dåliga så rullade jag ut ifrån HTC Cars AB 45 minuter efter att jag kommit dit, med fyra nya däck som inte nog med att de var helt nya, de var billiga också! Nu tycker jag att det här företaget var så bra så alla som behöver ett däckbyte borde vända sig dit. Det här företaget utför som sagt däckbyte på Hisingen, men jag bor inte ens på Hisingen och har ändå bestämt att det blir et här företaget jag vänder mig till även nästa gång jag behöver hjälp, men förhoppningsvis dröjer det ett tag. HTC Cars AB hjälper även till inom bilservice, och vill du veta mer om deras tjänster ska du bara höra av dig dit!